عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

زلنسکی: پوتین از احتمال تحویل موشک‌های تاماهاوک به اوکراین هراس دارد

زلنسکی: پوتین از احتمال تحویل موشک‌های تاماهاوک به اوکراین هراس دارد «ولادیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که «ولادمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه «از اینکه آمریکا موشک‌های تاماهاوک دراختیار ما قرار دهد، هراس دارد.»
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 20
کد خبر: ۲۹۲۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر زلنسکی در مصاحبه‌ای که روز گذشته (یکشنبه به وقت محلی) پخش شد، اظهار داشت که می‌دانم موشک‌های دوربرد «تاماهاوک» برای روس‌ها موضوع «بسیار حساسی» است.

رئیس‌جمهوری اوکراین ادعا کرد: آنها می‌ترسند که آمریکا بتواند [تسلیحات] به اوکراین ارائه کند، فکر می‌کنم پوتین از این هراس دارد که ایالات متحده موشک‌های تاماهاوک به ما تحویل دهد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در جریان نشست روز جمعه با زلنسکی در کاخ سفید گفت که ارائه موشک‌های دوربرد تاماهاوک به اوکراین برای ایالات متحده «آسان» نیست.

ترامپ تصریح کرد: ارائه آنها برای ما آسان نیست. صحبت از شمار زیادی از تسلیحات بسیار قدرتمند است.

او افزود: بنابراین، این یکی از موضوعاتی است که درباره آن گفت‌وگو خواهیم کرد؛ امیدوارم آنها [اوکراینی‌ها] به آن [موشک‌ها] نیازی نداشته باشند و بتوانیم جنگ را بدون اینکه به تاماهاوک‌ فکر کنیم، به پایان برسانیم.

ارسال احتمالی موشک‌های تاماهاک پس از مطرح شدن این ایده توسط ترامپ، در روزهای اخیر به موضوع قابل‌توجهی برای بحث تبدیل شده است.

وقتی کریسن ولکر، مجری آمریکایی، از زلنسکی پرسید از اینکه پاسخ ترامپ به موشک‌های تاماهاوک «بله» نبود، ناامید شده است یا خیر، او پاسخ داد: البته که من [تاماهاوک] می‌خواهم و البته که ما [مردم اوکراین] می‌خواهیم. مسلماً می‌دانیم چگونه می‌توانیم از آن استفاده کنیم. به نظر من، این می‌تواند به روسیه فشار بیاورد و پوتین را به مذاکره وادار کند. این موضوع خوب است که رئیس‌جمهور ترامپ «نه» نگفت، با این حال امروز «بله» هم نگفت. اما من به ادامه این گفت‌وگو امیدوارم.

جنگ مسکو و کی‌یف در حالی ادامه دارد که روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز به‌تازگی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که رئیس‌جمهوری آمریکا به همتای اوکراینی خود اعلام کرد که شروط روسیه برای پایان دادن به جنگ را بپذیرد، چراکه پوتین تهدید کرده است که اگر کی‌یف این شروط را نپذیرد، اوکراین را نابود خواهد کرد.

طبق این گزارش، ترامپ این هشدار را در دیدار روز جمعه خود با زلنسکی در کاخ سفید اعلام کرد. رئیس‌جمهوری آمریکا در این دیدار به زلنسکی اصرار کرد که تمام منطقه دونباس در شرق اوکراین را به روسیه تسلیم کند. وی همچنین بارها نکاتی را از تماس تلفنی اخیر خود با پوتین، ذکر کرد./مشرق

کلمات کلیدی: زلنسکی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار